Loft ‘t Kookpunt, Hasselt (België)

  • Loft 't Kookpunt hasselt
  • Kookpuntloft hasselt
  • Kookpuntloft hasselt
  • Kookpuntloft hasselt
  • Kookpuntloft hasselt

Loft ‘t Kookpunt, Hasselt (België)

in dorp v.a. € 420 | 3 nachten 
2 Personen1 Slaapkamer1 Badkamer
Boek dit vakantiehuis >>

Loft ‘t Kookpunt is gevestigd in een 15e-eeuws gebouw in hartje Hasselt, en biedt een à-la-carterestaurant, en accommodatie in loftstijl met designelementen, gratis WiFi en een terras in de tuin. Geschikt voor 2 personen.

Modern & autenthiek
Het appartement heeft houten balken, een flatscreen-tv met een dvd-speler en een iPod-dock. De accommodatie beschikt verder over airconditioning, een eigen terras en een minibar. De moderne badkamer is uitgerust met een ruime douche. De accommodatie heeft een open kitchenette. Voor een lunch of diner kunt u ook terecht in het restaurant Kookpunt, waar à-la-cartegerechten en lunchmenu’s geserveerd worden.

Design inrichting
De design-inrichting in zwart-wit contrasten straalt rust en passie uit. Voor wie graag veel ruimte heeft, je krijgt hier vier maal de oppervlakte van een gewone hotelkamer. Het terras van 8 m2 is ideaal om buiten te genieten van een lekker flesje wijn of champagne. Deze kan je kiezen uit de wijnkast, waar steeds een 15-tal flesjes aanwezig zijn. Verder beschik je over een lcd-televisie, dvd-speler, muziekinstallatie met ipod-aansluiting, wifi, compleet uitgeruste badkamer, nespressotoestel met keuze uit diverse koffie, minibar en roomservice tijdens de openingsuren van het restaurant.

Ligging
Met zijn ideale ligging, midden in het compacte stadscentrum, is alles binnen wandelafstand te bereiken. Achter het koetshuis bevindt zich het mooiste parkje van de stad, dat vanaf 18 uur enkel voor de gasten van het Kookpunt en de Kookpuntloft toegankelijk is. Dit verblijf is gericht naar toeristen die op een aparte manier Limburg willen verkennen en bedrijven die hun gasten een zeer persoonlijk en stijlvol onderkomen willen bieden…

Getoonde huurprijs is voor 3 nachten (2 pers.), inclusief bed- en badlinnen en eindschoonmaak.
Aankomst: 14.00 uur
Vertrek: 11.00 uur

Boek dit vakantiehuis >>

Locatie

Contact Loft ‘t Kookpunt, Hasselt (België)

  • Mobiel : +32 (0)11 72 79 69

Loft ‘t Kookpunt is gevestigd in een 15e-eeuws gebouw in hartje Hasselt, en biedt een à-la-carterestaurant, en accommodatie in loftstijl met designelementen, gratis WiFi en een terras in de tuin. Geschikt voor 2 personen. Modern & autenthiek Het appartement heeft houten balken, een flatscreen-tv met een dvd-speler en een iPod-dock.…
Lees verder

Meer informatie?

Loading...