Over Vakantiehuizen met Stijl

Stijl & comfort
Een heerlijk weekendje weg, een midweek aan zee of een zomervakantie in de bossen; op Vakantiehuizen met Stijl vind je alléén vakantiewoningen en B&B’s van hoge kwaliteit. Dat wordt overnachten in stijl & comfort, zónder eindeloos te hoeven zoeken.

Hoge eisen
Vakantiehuizen met Stijl plaatst alleen vakantiehuizen waarbij:
– de inrichting van hoge kwaliteit en up-to-date is.
– het huis een frisse en verzorgde uitstraling heeft
– het sanitair van moderne materialen is gemaakt en up-to-date is.
– de keuken netjes is en er moderne apparatuur is.

Ontstaan
Vakantiehuizen met Stijl is begonnen uit eigen behoefte. Bedenkers Gert en Elisabeth vertellen: “Op vakantie gaan is heerlijk, zeker in een fijn huis. Maar steeds wanneer wij een vakantiehuis of B&B zocht werden we teleurgesteld door huizen en kamers die niet naar onze gewenste stijl waren ingericht. De buitenkant leek vaak mooi maar zodra we foto’s van het interieur zagen, haakten we direct af. En dat kwam heel vaak voor.

Dat moest anders kunnen, dacht we. En zo ontstond Vakantiehuizen met Stijl. Elk huis op onze site is van hoge kwaliteit en heeft een verzorgde uitstraling. Dat maakt het zoeken én vergelijken van vakantiehuizen een stuk gemakkelijker. En dus leuker. De voorpret start bij ons al bij het openen van de site en wij hopen dat dat voor heel veel zoekers geldt.”

Gert en Elisabeth van Munster

familie van Munster

Contactgegevens:

Vakantiehuizen met Stijl
Raaigras 10
8043 KP Zwolle

Neem contact met ons op

Loading...