Vakantietips

Zo wordt je vakantie nóg beter

Welke koffer neem jij mee op vakantie?

Welke koffer neem jij mee op vakantie?

Kan jij ook niet meer wachten op zon en warmte? Of misschien een actieve wintersportvakantie? Het blijkt dat je niet de enige bent!

Volgens verschillende nieuwsbronnen gingen er in 2016 ongeveer 1,2 miljoen Nederlanders op vakantie tijdens de voorjaarsvakantie. Dit waren 10% meer vakantiegangers dan in 2015. Ongeveer 45% van de Nederlanders koos toen voor een binnenlandse vakantie in een bungalow of huisje, de rest ging naar het buitenland.

Ook voor dit jaar wordt er voorspeld dat Nederlanders weer massaal op wintersport gaan of de zon opzoeken tijdens de voorjaarsvakantie. Het is vooral te zien dat wintersport vakanties tijdens de voorjaarsvakantie erg in trek zijn. De meest populaire bestemmingen voor een wintersport vakantie zijn Oostenrijk, Frankrijk, Duitsland en Zwitserland. De favoriete wintersportmaand is februari voor 40% van de Nederlanders, daarna komen december en januari. Tijdens de wintersport gaat ongeveer driekwart van de Nederlanders skiën. Ongeveer 10% kiest voor een snowboard, en anderen gaan liever wandelen of langlaufen. Dit betekent dat Nederlanders dus graag actief bezig zijn tijdens hun vakantie.

Bij een actieve vakantie hoort natuurlijk een geschikte koffer om je spullen zo goed mogelijk te beschermen. Reiskoffers zijn er tegenwoordig van verschillend materiaal, bijvoorbeeld harde koffers voor in het vliegtuig. Maar ook zachte koffers voor een weekendje weg in het binnenland. Daarnaast zijn er koffers met twee en vier wielen. Neem bijvoorbeeld de Samsonite koffers. Deze koffers gaan qua assortiment van zakelijk tot casual en zijn dus geschikt voor verschillende gelegenheden. Zoals een zakenreis, vakantiereis, of een lichtgewicht koffer van stof voor een weekendje weg. Naast de standaard collectie biedt Samsonite ook exclusievere ontwerpen voor een opvallende koffer. Verder biedt het merk koffers voor kinderen, beautycases voor dames en garmentbags om kleding mooi en kreukelvrij te houden tijdens het maken van een reis.

Kortom, als je op zoek bent naar een koffer voor je vakantie dan is een Samsonite een betrouwbare koffer, waar alle waardevolle spullen veilig in kunnen worden opgeborgen! Enthousiast geworden over deze koffers? Neem dan eens een kijkje op de website van Van Beek Lederwaren, zij hebben een flinke collectie online staan.

(advertorial)