Vakantietips

Zo wordt je vakantie nóg beter

Handige apps & gadgets voor op vakantie

Handige apps & gadgets voor op vakantie

Wanneer begin je met het voorbereidingen van je reis? Wij vinden dat er twee momenten zijn. Het eerste start vlak na een (vroeg)boeking; je leest alvast wat over de omgeving, denkt na over zaken die van tevoren geregeld moeten worden en over handige gadgets en apps op vakantie.

Het tweede moment is een paar dagen (of weken) voordat je eindelijk op vakantie mag. Dan zoek je je checklist op, doe je een garderobecheck, bezoek je de drogist en doe je een rondje supermarkt voor proviand voor onderweg.

Met één van de eerste voorbereidingen willen we je graag helpen. Gewoon omdat het je veel tijd scheelt om trends, gadgets, apps en andere handigheden online te spotten. Het verhoogt je vakantieplezier. Geen “Ohja…. Dat moest ik nog regelen”, of “Oh dat is handig??! of een ‘Waarom heb ik dat niet gezien?”. Dit zijn onze favorieten op een rij:

  1. Ben je van plan om bezienswaardigheden te bekijken? Installeer dan de Google Goggles app op je smartphone en maak van je vakantie ook iets leerzaams. Ook leuk voor de kinderen; fotografeer… en leer!
  2. Geen 3G of geen zin in een hoge telefoonrekening? Check dan Free Wifi Finder en vind de gratis wifi spots in de buurt.
  3. Nog een handige app, Around Me , waarbij je leuke restaurantjes, geldautomaten, winkels, bezienswaardigheden, hotels etc overzichtelijk gepresenteerd travelsafekrijgt.
  4. Zet een op afstand leesbaar Airbolt Slot op je koffer/tas en weet dat je bagage 100% inbraakproef en onbeschadigd op bestemming komt. Via een app wordt je op de hoogte gesteld van een controle door de Douane, zij hebben een sleutel voor dit slot en kunnen de koffer/tas openmaken zonder beschadigingen.
  5. Nooit meer met een ongemakkelijk gevoel allemaal tegelijk in het zwembad plonsen, want nu is er een oplossing voor je waardevolle spullen op publieke plaatsen. Een draagbare, mooie en superlichte draagbare kluis van Travelsave die je ter plekke kan vastmaken met een handig flexibel slot.
  6. Onderweg en op bestemming genieten van je favoriete muziek? Er is een prachtige nieuwe bleutoothspeaker door Libratone ontwikkelt, de One Click Go.clickonlens
    Handigheid en design gaan niet ten koste van het geluid, want dat is namelijk nog steeds ruimte vullend.
  7. En tot slot, prachtige foto’s maak je waarschijnlijk al met je smartphone, maar met deze simpele clicklens van Kodak geef je toch een extra dimensie aan je vakantiefoto’s.

Voor nog meer leuke en handige gadgets, check ons pinterest bord “Smart op vakantie”.