Vakantietips

Zo wordt je vakantie nóg beter

Fietsendrager voor elektrische fiets

Fietsendrager voor elektrische fiets

Wanneer u op vakantie gaat is het heerlijk om de eigen fiets mee te nemen. Een fietsendrager die heel gemakkelijk in gebruik is én zowel een elektrische fiets als een gewone fiets kan dragen, is de T-Rack Boomerang.

Niet meer tillen
Deze fietsdrager is uniek in zijn soort en heeft vele voordelen t.o.v. veel van de huidige fietsdragers. Zo is het niet nodig om de drager op de trekhaak te tillen maar kan hij middels het rol mechanisme naar de auto worden gereden. Vervolgens is het voldoende om de drager op de trekhaak te laten zakken en vast te klemmen middels de daarvoor bestemde hendel. De drager heeft een schuifsysteem, dus de fiets wordt er niet opgetild maar opgereden. Erg praktisch.

Test door Op Pad
De Boomerang is door het tijdschrift Op Pad grondig getest. De conclusie; “De Boomerang drager beschikt over een uniek schuifliftsysteem. Tillen hoeft niet meer, je rijdt de fietsen direct de drager op. Als de fietsen gemonteerd zijn aan de frameklemmen duw je het geheel via een rail in de centrale transportstand. De drager is niet opvouwbaar, maar dankzij transportwieltjes aan beide zijden toch goed te vervoeren. De kantelfunctie is lastig te bereiken en tevens zwaar in het gebruik. Thuis kan de drager verticaal tegen de muur worden geplaatst met de verkrijgbare T-rack muurbevestiging. De frameklemmen zijn voorzien van een slot, de drager is met een hangslot aan de trekhaak te vergrendelen.”

Gewicht: 14,9 kg
Adviesprijs: €499,-

T-rack Boomerang