Vakantievilla Zeeland, Scharendijke

 • MIVA Vakantievilla Zeeland
 • MIVA Vakantievilla Zeeland
 • MIVA Vakantiewoning Zeeland
 • MIVA Vakantievilla Zeeland
 • MIVA Vakantievilla Zeeland
 • MIVA Vakantiewoning Zeeland
 • MIVA Vakantievilla Zeeland
 • MIVA Vakantievilla Zeeland
 • MIVA Vakantievilla Zeeland
 • KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

Vakantievilla Zeeland, Scharendijke

Op een park v.a. € 375 | weekend 
160 8 Personen4 Slaapkamers2 Badkamers
Boek dit vakantiehuis >>

Vakantievilla Zeeland is nog beschikbaar op de volgende data:
– 29 juni tot 3 juli
– 31 augustus 4 september

Klik hier
om naar de website te gaan.

Gelegen aan het Grevelingenmeer en twee kilometer van het Noordzeestrand ligt Vakantievilla Zeeland. De villa ligt op een riant vakantiepark op een mooie plek met ruim uitzicht. Het huis is helemaal aangepast voor mensen met een lichamelijke beperking. 

De villa onderscheidt zich wezenlijk van de andere woningen in dit park, door een recente ingrijpende vergroting en verbouwing. Er is hierdoor een luxe beschikbaar die zich niet alleen in de woning maar ook buiten op de terrassen laat ervaren. De woning is geschikt voor 8 personen die de beschikking hebben over twee badkamers.

MIVA vakantiewoning
Op de benedenverdieping beschikt deze woning over een riante slaapkamer met aansluitend een badkamer die ook geschikt is voor gasten met een lichamelijke beperking. In deze badkamer is de toilet met sta-op lift en een rolstoel toegankelijke inloop douche. Hier heeft u de privacy die u nodig heeft om te gaan met uw beperking. Deze slaapkamer heeft een comfortabel tweepersoonsbed waarbij de ene helft ook een hoog/laag functie heeft en kan worden losgereden. Een schuifpui maakt het terras vanuit de slaapkamer toegankelijk. In de hal is het 2e toilet.

Beneden
Een luxe eetkeuken completeert het riante vakantie gevoel. De woonkamer heeft door een grote glazen pui. De openslaande terrasdeuren geven toegang tot het terras en loungehoek. De gehele beneden verdieping en de terrassen zijn rolstoel toegankelijk. In de bijkeuken staan de wachmachine en -droger. Door de aanwezigheid van meerdere terrassen is er altijd wel zon of schaduw of luwte bereikbaar.

Boven
Hier vindt u drie slaapkamers waar 6 personen kunnen slapen. Er is een tweede ouderslaapkamer en twee wat kleinere kamers, allen met boxspring bedden. De luxe en lichte badkamer is volledig nieuw en heeft een hangend toilet en inloopdouche.

Omgving
Vakantievilla Zeeland ligt op Schouwen-Duiveland. De prachtige historische stadjes Brouwershaven (5 km) en Zierikzee (10 km) zijn de moeite waard voor een bezoek. Deltapark Neeltje Jans ligt op 20 minuten rijden.

De getoonde huurprijs is voor een weekend in het laagseizoen.
Eindschoonmaak: €50,-
Aankomst: 15.00 uur
Vertrek: 10.00 uur

Boek dit vakantiehuis >>

Locatie

Contact Vakantievilla Zeeland, Scharendijke

 • Mobiel : +31 (0)6 51 35 99 69

Vakantievilla Zeeland is nog beschikbaar op de volgende data: – 29 juni tot 3 juli – 31 augustus 4 september Klik hier om naar de website te gaan. Gelegen aan het Grevelingenmeer en twee kilometer van het Noordzeestrand ligt Vakantievilla Zeeland. De villa ligt op een riant vakantiepark op een…
Lees verder

Meer informatie?

Loading...