Tiny House aan het Grevelingenmeer

  • Tiny House aan het Grevelingenmeer Quiros Strandhuis Zeeland 2
  • Tiny House aan het Grevelingenmeer Quiros Strandhuis Zeeland 8
  • Tiny House aan het Grevelingenmeer Quiros Strandhuis Zeeland 6
  • Tiny House aan het Grevelingenmeer Quiros Strandhuis Zeeland 5
  • Tiny House aan het Grevelingenmeer Quiros Strandhuis Zeeland 4
  • Tiny House aan het Grevelingenmeer Quiros Strandhuis Zeeland 3
  • Tiny House aan het Grevelingenmeer Quiros Strandhuis Zeeland 7
  • Tiny House aan het Grevelingenmeer Quiros Strandhuis Zeeland 1
  • Tiny House aan het Grevelingenmeer Quiros Strandhuis Zeeland

Tiny House aan het Grevelingenmeer

Aan het water v.a. € 318 | Weekend 
4 Personen2 Slaapkamers1 Badkamer
Boek dit vakantiehuis >>

Genieten van de stilte en natuur om je heen, op een duurzame manier. Op het vakantiepark Qurios ECO Grevelingenstrand staan 30 Tiny Houses. Ze liggen allemaal direct aan het mooie Grevelingenmeer en zijn helemaal zelfvoorzienend! 

Zelfvoorzienend
Deze 4-persoons Tiny Houses zijn volwaardig vrijstaande huisjes van 30 m2. Het doel is om je ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te houden. Daarom zijn de Tiny Houses bij Qurios helemaal zelfvoorzienend. Hoe mooi is dat!

Wonen

Op de begane grond van de cottage vind je een comfortabele zithoek, een eethoek, een open keuken en de badkamer. Er is nog een extra ruimte waar je al naar gelang jouw wensen een tweede zithoek kunt creëren. Ben je met vier personen, dan dient deze ruimte als tweede slaapkamer. Er is een heerlijk terras met vrij uitzicht over het water. Er bestaat zelfs de kans dat je zeehonden spot!

Slapen
Slapen in de ECO cottage doe je verder op de slaapvide. De vide is met een trap in de woonkamer bereikbaar. We hopen dat je niet te lang wakker ligt van het prachtige uitzicht hierboven. Goed om te weten is dat als je met 4 personen komt, er geen ruimte meer is voor een babybedje.

Green egg
Buiten eten wordt een feest. Elk huisje heeft een terras met uitzicht over het water en bovendien heb je je eigen Green Egg BBQ. Om daarna lekker bij te komen in je eigen hangmat.

Omgeving
Het park is gelegen in een divers natuurgebied. Tijdens je tiny house vakantie kun je lange wandelingen door het bosgebied of op het nabijgelegen Noordzeestrand maken. Hier vindt je ook strandpaviljoens en mogelijkheden om te kiten, of surfen. Het Grevelingenmeer staat bekend om zijn bijzonder schoon en helder water, waar je bij mooi weer heerlijk kunt zwemmen of snorkelen.

Boek dit vakantiehuis >>

Locatie