Natuurhuisje in Alphen, Noord-Brabant

 • Natuurhuisje in Alphen vakantiehuis brabant.9
 • Natuurhuisje in Alphen vakantiehuis brabant.10
 • Natuurhuisje in Alphen vakantiehuis brabant.8
 • Natuurhuisje in Alphen vakantiehuis brabant.7
 • Natuurhuisje in Alphen vakantiehuis brabant.6
 • Natuurhuisje in Alphen vakantiehuis brabant.5
 • Natuurhuisje in Alphen vakantiehuis brabant.4
 • Natuurhuisje in Alphen vakantiehuis brabant.3
 • Natuurhuisje in Alphen vakantiehuis brabant.2
 • Natuurhuisje in Alphen vakantiehuis brabant.11
 • Natuurhuisje in Alphen vakantiehuis brabant.1

Natuurhuisje in Alphen, Noord-Brabant

Bosrijke omgeving v.a. € 375 | Weekend 
4 Personen2 Slaapkamers1 Badkamer
Boek dit vakantiehuis >>

Dit natuurhuisje in Alphen biedt je veel privacy, rust en natuur. Het ligt helemaal vrij op een eigen stuk bosgrond van bijna een halve hectare! In de prachtige tuin met vele zithoekjes schuif je mee met de zon. Er is plek voor 4 personen (2 slaapkamers). 

Vanuit de woonkamer heb je door de openslaande deuren vrij zicht op de tuin, moestuin, vijver, het bos en op het weiland met koeien. Openslaande deuren bieden toegang tot twee terrassen voor het huisje. De keuken is goed uitgerust met alle basisspullen om mee te koken. Het natuurhuisje wordt verwarmd met centrale verwarming en de hoge rendements houtkachel (voldoende hout gratis aanwezig). Vanuit de heerlijke tuin loop je via een privé paadje langs het veld zo het bos in.

Steenoven
Lange wandelingen of fietstochten maken door de uitgestrekte bossen en heidevelden? Je vindt het in de directe omgeving van dit unieke natuurhuisje in het buitengebied van de gemeente Alphen-Chaam. Een voormalige steenoven is omgebouwd tot comfortabel natuurhuisje, gelegen tussen weilanden en het natuurgebied de Alphense Bergen. Toch is er ook voldoende gelegenheid om te zonnen rondom de vijver en moestuin. De kinderen kunnen spelen op de speelweide of in het eigen bos een boshut bouwen. Het perceel is volledig omheind en afgesloten.

Natuur en omgeving
Het 200 hectare grote gebied met bossen en heide is een onderdeel van Boswachterij Chaam van Staatsbosbeheer. Hier is een groot aanbod aan fiets- en wandelpaden die aansluiten op de omliggende natuurgebieden in de omgeving van Tilburg en België. Op 10 minuten fietsen door de bossen kom je bij recreatieplas ‘t Zand. Deze grote en vrij toegankelijke zwemgelegenheid heeft verschillende strandjes en zwemzones voor kinderen. Ook de dorpen Chaam en Alphen zijn in 10 minuten met de fiets te bereiken. In deze gezellige Brabantse dorpen kun je een terrasje pakken of uit eten in één van de vele horecagelegenheden. Binnen een straal van 20 kilometer ben je in het centrum van Breda, Tilburg en Baarle Nassau. Een dagje Antwerpen is een aanrader.

Moestuin
De Efteling en safaripark De Beekse Bergen zijn binnen een half uur bereikbaar. In de hangmat in de bostuin van het natuurhuisje kun je ongestoord lezen of luieren. Afhankelijk van het seizoen valt er het hele jaar door wel iets te oogsten uit de moestuin: verse kruiden, groenten of kleinfruit, je mag er gratis uit plukken. Indien gewenst kunnen huurfietsen bij het huisje worden afgeleverd.

De getoonde huurprijs is voor een weekend in het laagseizoen en is inclusief eindschoonmaak.
Aankomst: 15.00 uur
Vertrek: 10.00 uur

Boek dit vakantiehuis >>

Locatie