Lyts Kanaän, Mantgum (Friesland)

  • lytskanaan Mantgum
  • lytskanaan Mantgum
  • lytskanaan Mantgum
  • lytskanaan Mantgum
  • lytskanaan Mantgum
  • lytskanaan Mantgum

Lyts Kanaän, Mantgum (Friesland)

Landelijk gelegen v.a. € 390 | weekend 
6 Personen3 Slaapkamers1 Badkamer
Boek dit vakantiehuis >>

In dit compleet ingerichte en riante appartement kunt u uitstekend een weekend, een midweek of een week doorbrengen. Zelfvoorzienend of (deels) verzorgd. Het appartement is voorzien van douche, ligbad, toilet en een complete keuken. Het zijn een prachtig appartement; mooi strak en toch warmtelijk ingericht.

Lyts Kanaän heeft een 3-tal appartementen. Appartement C (zie foto’s) is een zespersoons appartement, met drie tweepersoonsslaapkamers, een eigen keuken en eigen badkamer. Twee tweepersoonsslaapkamers bevinden zich op de eerste verdieping.

“Lyts Kanaän” fries voor “Klein Kanaän” was vroeger de schimpnaam voor Mantgum. In de periode van 1850 tot 1910 realiseerden rentenierende (melk)veeboeren fraaie neo-classicistische herenhuizen met bijpassende grote tuinen. Daarnaast beschikte de lokale kerk over veel geld. Dit werd onder andere gebruikt voor de aanleg van wegen, de bouw van een school en huizen, de aanleg van electriciteit. De vergelijking met Kanaän, het land van melk en honing, het land van overvloed, ligt dan ook voor de hand.

Het ontzettend fraaie Mantgum wordt omringd door mooie natuur en gemoedelijke terpdorpen. Ontdek de rust en stilte en geniet!

De getoonde huurprijs is voor een weekend in het laagseizoen en is inclusief eindschoonmaak & bedlinnen.

Boek dit vakantiehuis >>

Locatie

Contact Lyts Kanaän, Mantgum (Friesland)

  • Kantoor : 058 711 0321

In dit compleet ingerichte en riante appartement kunt u uitstekend een weekend, een midweek of een week doorbrengen. Zelfvoorzienend of (deels) verzorgd. Het appartement is voorzien van douche, ligbad, toilet en een complete keuken. Het zijn een prachtig appartement; mooi strak en toch warmtelijk ingericht. Lyts Kanaän heeft een 3-tal…
Lees verder

Meer informatie?

Loading...