Landal Amerongse Berg, Overberg (Utrecht)

  • Landal Amerongse Berg Overberg vakantiehuis utrecht 6
  • Landal Amerongse Berg Overberg vakantiehuis utrecht 2
  • Landal Amerongse Berg Overberg vakantiehuis utrecht 5
  • Landal Amerongse Berg Overberg vakantiehuis utrecht 4
  • Landal Amerongse Berg Overberg vakantiehuis utrecht 3
  • Landal Amerongse Berg Overberg vakantiehuis utrecht 1

Landal Amerongse Berg, Overberg (Utrecht)

Op een park v.a. € 435 | weekend 
6 Personen3 Slaapkamers2 Badkamers
Boek dit vakantiehuis >>

Landal Amerongse Berg: luxe 6-persoons vakantiehuis in een prachtige omgeving!

Kom helemaal tot rust in de kleinste provincie van Nederland op Landal Amerongse Berg. Dit rustige, kleinschalige vakantiepark grenst direct aan Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. Een eeuwenoude bron van natuur en cultuur, midden in Nederland. Wandel of fiets langs landgoederen, kastelen, eeuwenoude bossen, zandverstuivingen, een kronkelende rivier of over een uitgestrekt heideveld. In de nabije omgeving liggen fraaie historische plaatsen zoals Amerongen, Doorn, Utrecht en Amersfoort en wie gezellig wil shoppen is binnen een kwartier met de auto in Veenendaal.

Zoover: 9.1
Op Zoover.nl scoort het park nu al een 9,1! Begrijpelijk, wanneer je deze prachtige luxe vakantiehuizen ziet. Geschikt voor 6 personen en de bedden zijn opgemaakt bij aankomst. Er is een royale woonkamer met een riante raampartij en schuifpui naar terras en tuin, een ruime woonkeuken (met Qooker, wokbrander en Nespresso) met schuifpui naar tweede terras, drie slaapkamers, een badkamers waarvan één met ligbad, douche, toilet en wastafel en een luxe wellnessruimte. Ook aan kleintjes is gedacht; er is een kinderstoel, -bed en -box en de stopcontacten zijn afgedekt.

Omgeving
Landal Amerongse Berg is een echt familiepark. Voor jong en oud is van alles te doen op het park en in de omgeving. Samen zwemmen, een balletje trappen op het multifunctioneel sportveld of klimmen en klauteren in de indoorspeelplaats. In de omgeving is ook genoeg te doen!

Green Key
Landal Amerongse Berg is gecertificeerd met een Green Key! Het internationale keurmerk voor duurzame bedrijven in de gastvrijheidssector. Naast dat wij ons sterk maken voor het comfort van onze gasten en de kwaliteit van hun verblijf, zetten we ons in voor de natuur en de samenleving.

Luxe uitcheck service
Wilt u op de dag van vertrek niet denken aan het opruimen van de vaatwasser, het afhalen van bedlinnen het wegzetten van de vuilnis? Dan is de Luxe uitcheck service ideaal. Wij regelen het allemaal. Deze service is vooraf of tijdens uw verblijf te reserveren via de receptie van het park.

De getoonde huurprijs is voor een weekend in het laagseizoen en inclusief opgemaakte bedden.
Aankomst: 15.00 uur
Vertrek: 10.00 uur

Boek dit vakantiehuis >>

Locatie