Lakeland Cottage op De Woude (eiland, Noord-Holland)

  • Lakeland cottage vakantiehuis op de Woude.2
  • Lakeland cottage vakantiehuis op de Woude.3
  • Lakeland cottage vakantiehuis op de Woude.7
  • Lakeland cottage vakantiehuis op de Woude.5
  • Lakeland cottage vakantiehuis op de Woude.6
  • Lakeland cottage vakantiehuis op de Woude.4
  • Lakeland cottage vakantiehuis op de Woude.8
  • Lakeland cottage vakantiehuis op de Woude.9
  • Lakeland cottage vakantiehuis op de Woude.1
  • Lakeland cottage vakantiehuis op de Woude.10

Lakeland Cottage op De Woude (eiland, Noord-Holland)

Aan het water v.a. € 75 | Nacht 
2 Personen1 Slaapkamer1 Badkamer
Boek dit vakantiehuis >>

Lakeland Cottage: vakantiehuisje op De Woude eiland

Lakeland cottage ligt op het idyllische eilandje De Woude, tussen Amsterdam en Alkmaar is. Het is een ware verrassing met een mooi uitzicht op de landerijen. Het is de ultieme plek om in je eentje of met z’n tweetjes helemaal tot rust te komen! Op het eiland wonen ongeveer 165 mensen, er zijn twee café-restaurants en een kerkje. Buiten een ijs en snoepwinkeltje zijn er geen winkels. Kortom een dorpje waar de tijd minimaal wat langzamer gaat.

Het huisje
Op de begane grond is het woongedeelte met hoekbank en kleine open keuken, alsmede de badkamer met wastafel, toilet en douche. De slaapkamer met luxe boxspring is boven, net als het fantastische uitzicht bij het ontwaken. Het huisje heeft een terras met lounge/ligstoelen, een eettafeltje en veel privacy, op een paar nieuwsgierige koeien, schapen of geiten na. Parkeren kan op eigen terrein nabij het huisje, maar het is raadzaam de auto aan vaste wal te parkeren, het is dan ongeveer een wandeling van vijf minuten (inclusief overtocht) naar het natuurhuisje. Er is geen openbaar vervoer beschikbaar. Ontbijt is niet inbegrepen, maar behoort wel tot de mogelijkheden.

Het Eiland
Eiland De Woude is een polder omringt door het Alkmaardermeer, de Markervaart en de Stierop. Het is alleen bereikbaar per boot of met de veerpont (vaartijd 1 minuut) over de Markervaart en dat alleen al geeft een uniek vakantiegevoel. Het eiland is voor het grootste gedeelte in beheer van staatsbosbeheer, het is een uniek vogelgebied. Het is zeker de moeite waard om het eiland eens rond te wandelen, in anderhalf tot twee uur ontdek je alle mooie plekjes.

Omgeving
De Woude ligt centraal tussen Amsterdam en Alkmaar, tussen de Noordzee en het IJsselmeer. Met tal van leuke uitstapjes in de omgeving. De Zaanse Schans, Volendam, De Beemster en de stelling van Amsterdam in 10 tot 30 autominuten. Vanaf het eiland kunt U prima dagtochten naar deze en veel meer plaatsen maken.De ligging van het eiland ten opzichte van Schiphol zorgt er wel eens voor dat de rust licht wordt verstoord door vliegtuigen, maar dit ongemak wordt over het algemeen niet als bijzonder storend ervaren. Mooie fietsroutes waaronder de pontjesroute voeren langs het eiland.  In verband met de vaartijden van de pont is de locatie niet geschikt voor het ontdekken van het nachtleven.

De getoonde huurprijs is per nacht. 
Aankomst: tussen 15.00 en 22.00 uur
Vertrek: 11.00

Boek dit vakantiehuis >>

Locatie