Koehool, Franeker (Friesland)

  • Koehool Franeker
  • Koehool Franeker
  • Koehool Franeker
  • Koehool Franeker
  • Koehool Franeker
  • Koehool Franeker

Koehool, Franeker (Friesland)

Aan het water v.a. € 335 | weekend 
6 Personen3 Slaapkamers2 Badkamers
Boek dit vakantiehuis >>

Achter de zeedijk bij het Friese plaatsje Koehool staan drie ruime vakantiehuizen voor 6 tot 8 personen. Het ontwerp van de vakantievilla’s is geïnspireerd op de traditionele ‘Fiskershûskes’ oftewel Visserhuisjes. 

Beleef de natuur en cultuur van Friesland op authentieke en kleinschalige wijze. Onze luxe recreatiewoningen aan de waddenkust en op steenworp afstand van Franeker en Harlingen bieden u volop mogelijkheden voor een onvergetelijke vakantie.

Binnen in ervaart u een oase van comfort en luxe. Op de begane grond vindt u een slaapkamer met douche. Op de verdieping zijn twee ruime slaapkamers en een luxe badkamer. De keuken is van alle moderne inbouwapparatuur voorzien. En ’s avonds zit u gezellig bij de sfeerhaard in een warm ingerichte woonkamer. Of natuurlijk op de veranda, genietend van de ondergaande zon die wegzakt achter de zeedijk en zo de dag afsluit met een gouden gloed.

Fiskerhûs IEN is onze kindvriendelijke vakantievilla op Koehool. Buitenspelen en ravotten was nog nooit zo leuk. Een geweldige uitdaging voor jullie kids is het beklimmen van de massieve zeedijk tegenover het vakantiehuis.

Kijk voor de inrichting van de verschillende huizen op onze website

De getoonde huurprijs is voor een weekend in het laagseizoen.
Eindschoonmaak: €60,-
Huur bedlinnen verplicht: €6,- p.p.
Aankomst:15.00 uur
Vertrek: 10.00 uur

Boek dit vakantiehuis >>

Locatie

Contact Koehool, Franeker (Friesland)

  • Mobiel : 06-362534656

Achter de zeedijk bij het Friese plaatsje Koehool staan drie ruime vakantiehuizen voor 6 tot 8 personen. Het ontwerp van de vakantievilla’s is geïnspireerd op de traditionele ‘Fiskershûskes’ oftewel Visserhuisjes.  Beleef de natuur en cultuur van Friesland op authentieke en kleinschalige wijze. Onze luxe recreatiewoningen aan de waddenkust en op…
Lees verder

Meer informatie?

Loading...