Ievers yn fryslân, Easterwierrum

  • Ievers yn fryslan
  • Ievers yn fryslan
  • Ievers yn fryslan
  • Ievers yn fryslan
  • Ievers yn fryslan
  • Ievers yn fryslan
  • Ievers yn fryslan
  • Ievers yn fryslan

Ievers yn fryslân, Easterwierrum

In dorp/stad v.a. € 650 | midweek 
10 Personen4 Slaapkamers2 Badkamers
Boek dit vakantiehuis >>

Ievers yn fryslân biedt haar gasten iets bijzonders voor een weekendje of weekje weg. Het vrijstaande kerkje is verbouwd tot een fraai en bijzonder vakantiehuis. U woont in de voormalige kerkzaal en slaapt comfortabel in de moderne stijlvolle aanbouw; ‘Een mooi en groot vakantiehuis! Veel ruimte, maar tegelijkertijd ook heel gezellig. Prachtig idee om elementen van de oude kerk in het moderne huisje te verwerken. Er ontbreekt hier niks!’ (Familie B.)

Woonkamer
De woonkamer van ievers yn fryslân ligt op de eerste verdieping. In de gezellige zithoek geniet u van prima voorzieningen als televisie en audio-apparatuur. Bovendien heeft u een geweldig uitzicht over de Friese velden. En via de openslaande deuren loopt u zo het buitenterras op, of daalt u af naar de kerktuin. Mensen die minder goed ter been zijn of een rolstoel gebruiken bereiken de eerste verdieping met een plateaulift.

Keuken
De grote moderne keuken is van alle gemakken voorzien. U vindt er een kookeiland, 6-pits gasfornuis, koelkast, diepvries, vaatwasser, oven, magnetron, koffiezetapparaat, waterkoker en uitgebreide keukeninventaris. Vanzelfsprekend is er een ruime hoeveelheid servies. Blijft u een week of langer? In de bijkeuken vindt u de wasmachine, droger en strijkijzer. In de kerkzaal staat een lange moderne leeftafel voor 10 personen.

Slaapkamers
Het huis telt in totaal 4 slaapkamers. Daarvan grenst de ruimste, een tweepersoons kamer, rechtstreeks aan een badkamer die speciale voorzieningen heeft. Ook wie slecht ter been is, of in een rolstoel zit, kan zich zo zelf redden. Alle drie andere slaapkamers hebben een eigen vaste wastafel. Twee slaapkamers hebben bovendien een tuindeur, om ‘s morgens of ‘s avonds nog even van de kerktuin te genieten. Drie slaapkamers beschikken over heerlijke tweepersoonsbedden die ook als zes prima eenpersoonsbedden kunnen worden opgemaakt.

Gasten van ievers kunnen kiezen uit twee moderne badkamers met douche, wastafel en toilet. Een van de badkamers is aangepast voor mindervaliden en grenst aan de slaapkamer met hoog/laagbedden.

Buiten
Om de kerk ligt een ruime tuin met mooie, oude fruitbomen, verschillende terrassen, een barbecue en een schommel.

De getoonde huurprijs is voor een midweek in het laagseizoen.

Huur is inclusief bed-, bad- en keukenlinnen, gebruik van fietsen, wifi, energie en inclusief eindschoonmaak.

Boek dit vakantiehuis >>

Locatie

Contact Ievers yn fryslân, Easterwierrum

  • Kantoor : 0518 - 48 29 50
  • Mobiel : 06 - 29 054 024

Ievers yn fryslân biedt haar gasten iets bijzonders voor een weekendje of weekje weg. Het vrijstaande kerkje is verbouwd tot een fraai en bijzonder vakantiehuis. U woont in de voormalige kerkzaal en slaapt comfortabel in de moderne stijlvolle aanbouw; ‘Een mooi en groot vakantiehuis! Veel ruimte, maar tegelijkertijd ook heel gezellig.…
Lees verder

Meer informatie?

Loading...