Huize Abel, Zeegse (Drenthe)

  • Huize Abel Zeegse
  • Huize Abel Zeegse
  • Huize Abel Zeegse
  • Huize Abel Zeegse
  • Huize Abel Zeegse
  • Huize Abel Zeegse
  • Huize Abel Zeegse

Huize Abel, Zeegse (Drenthe)

Bosrijke omgeving v.a. € 400 | midweek 
8 Personen4 Slaapkamers2 Badkamers
Boek dit vakantiehuis >>

Midden in het Nationaal Park Drentsche Aa, ligt het Huize Abel te Zeegse. Het familiehuis is een luxe vakantiewoning, kindvriendelijk en sfeervol ingericht. Het vakantiehuis is geschikt voor 1 tot 8 personen.

Het familiehuis staat in de Zeegser Duinen, midden in dit Park en is gelegen aan een zandpad. Dat is het bekende Pieterpad (NIVONpad), de wandelroute van Pieterburen in Noord-Groningen naar de Sint-Pietersberg bij Maastricht.

Ruimte
Het huis “Abel” is een recreatiewoning met een woonoppervlak van 145 m2. Het huis doet ruim aan en dat komt mede door de grote glazen pui van bijna 8 meter breed die op het Zuidwesten is gericht en uitkijkt op de heide. Het huis is van alle comfort voorzien waaronder een groot fornuis (90cm breed) met oven, een mooie keuken met magnetron, een koelvrieskast, een wasmachine en een droger. Er zijn twee badkamers, waarvan één met ligbad en er zijn twee wc’s. Er zijn 8 bedden met boxspring en pocketvering matrassen. Alle kamers hebben horren met vliegengaas.

Kindveilig
De grote glaspui van de woonkamer komt uit op een terras waar het dak 2 meter oversteekt. Naar het terras is een dubbele schuifdeur en daarnaast een dubbele schuifhor. Er is een TV/audio/DVD combinatie. Er zijn voldoende tafels en stoelen ook voor buiten. Er is aandacht gegeven aan kindveiligheid: stopcontacten, traphekje en stopcontacten buiten die met een schakelaar binnen stroomloos gemaakt kunnen worden. Open vuur is vanwege brandgevaar (veen, heide) niet toegestaan, ook houtskool barbecue niet. Er is een elektrische tafelbarbecue beschikbaar.

Pieterpad
Het huis ligt een behoorlijk stukje van het toegangspad op de rand van bos en heide. Van het afgepaalde terrein van 2,4 ha is ongeveer 1 ha van ons familiehuis. De rest is van het naast gelegen huisje. Het befaamde Pieterpad loopt langs het huis.

De getoonde huurprijs is voor een midweek in het laagseizoen (8 pers.) en is inclusief bed- en badlinnen.
Eindschoonmaak: €70,-
Aankomst: 16.00 uur
Vertrek: 10.00 uur

Boek dit vakantiehuis >>

Locatie

Contact Huize Abel, Zeegse (Drenthe)

  • Mobiel : 06-51286309

Midden in het Nationaal Park Drentsche Aa, ligt het Huize Abel te Zeegse. Het familiehuis is een luxe vakantiewoning, kindvriendelijk en sfeervol ingericht. Het vakantiehuis is geschikt voor 1 tot 8 personen. Het familiehuis staat in de Zeegser Duinen, midden in dit Park en is gelegen aan een zandpad. Dat is…
Lees verder

Meer informatie?

Loading...