Erve Lieftink, Geesteren (Gelderland)

  • Groepsaccommodatie Erve Lieftink Geesteren
  • Erve lieftink Geesteren
  • Erve lieftink Geesteren
  • Erve lieftink Geesteren
  • Erve lieftink Geesteren
  • Erve lieftink Geesteren
  • Erve lieftink Geesteren

Erve Lieftink, Geesteren (Gelderland)

Landelijk gelegen v.a. € 760 | weekend 
300 10 Personen5 Slaapkamers2 Badkamers
Boek dit vakantiehuis >>

Het voorhuis van de 8 – 10 persoons boerderij “Erve Lieftink” ligt in de omgeving van Geesteren. Erve Lieftink is een luxe, comfortabele en smaakvol ingerichte herenboerderij. Recentelijk is het gehele complex onder Rijks Monumentenzorg gerestaureerd.

Het huis bestaat uit 5 afzonderlijke wooneenheden. Bij de restauratie zijn oude details zoals gebinten, schouw, bedsteden en koestal raampje prachtig bewaard gebleven.

Wonen
Grote woonkamer (60 m²) met zitgroep voor de grote authentieke schouw welke is te gebruiken als openhaard. Afzonderlijke zitgroep voor de flatscreen TV. De opkamer met bedsteden is ingericht als eetkamer. De opkamer is toegankelijk vanuit de grote moderne eetkeuken. De eetkeuken is voorzien van een inbouw gaskookplaat, hetelucht/steamer oven, hetelucht/magnetron oven, koelkast en afwasmachine. In de bijkeuken vindt u de wasmachine, droger en vrieskast.

Er is DVD, CD en radio & wifi aanwezig. De begane grond wordt verwarmd door middel van vloerverwarming.

Slapen
Op de verdieping zijn vier slaapkamers en één bibliotheekkamer gesitueerd. Drie slaapkamers zijn voorzien van 2-persoons boxspring bedden (alle bedden zijn als 1-persoons bed opgemaakt. In de vierde slaapkamer staan twee 1-persoons boxspring bedden. De hoofdslaapkamer heeft een eigen moderne luxe badkamer De overige slaapkamers kunnen gebruik maken van de afzonderlijke luxe badkamer Alle slaapkamers zijn voorzien van een royale kledingkast, nachtkastjes, leeslampjes en een koffer standaard. In de bibliotheek kamer staat een ruime sortering boeken, tijdschriften en toeristische informatie van de omgeving.

Buiten
De grote, op het zuiden gelegen tuin heeft een groot terras met tafel, tuinstoelen, parasol en barbecue, tevens een boomgaard, schuur/carport en een authentieke waterput (met beschermend rooster zodat kinderen er niet in kunnen vallen).

Deze parel van de Achterhoek is een uniek rustpunt om bij te komen van alle activiteiten die u kunt ondernemen, zoals wandelen, golfen ( er zijn vijf banen vlakbij gesitueerd), fietsen en wat u verder maar wenst.

De getoonde huurprijs is voor een weekend in het laagseizoen.
Eindschoonmaak: €125,-
Huurprijs is inclusief bed- en keukenlinnen

Boek dit vakantiehuis >>

Locatie