Droste’s boerderijlodge Erve ‘t Vrielink, Hezingen

  • Dorstes Erve 't Vrielink hezingen
  • Dorstes Erve 't Vrielink hezingen
  • Droste's 't Erve Vrielink Hezingen
  • Droste's 't Erve Vrielink Hezingen

Droste’s boerderijlodge Erve ‘t Vrielink, Hezingen

Landelijk gelegen v.a. € 180 | 2 nachten 
4 Personen2 Slaapkamers1 Badkamer
Boek dit vakantiehuis >>

Droste’s Boerderijlodge Erve ‘t Vrielink is de perfecte plek om tot rust te komen. Midden in de natuur, in de oude varkensstal zijn 4 identieke lodges gemaakt. Aan de voorzijde heeft elke lodge een kleine veranda die uitkijkt over de glooiende es.

Elke lodge heeft een entresol met daarop het tweepersoonsbed en een vrijstaand bad. Zowel boven als beneden is er een wastafel en een toilet. Beneden is de keuken en de zithoek. Hier is ook de bedstede. Vanaf de begane grond moet men een paar treden afdalen in de voormalige grup voor de luxe stortdouche. Buiten in het bos naast de lodges bevindt zich een Finse sauna in een kleine blokhut.

In Twente komen op oude boerenerven steeds meer schuren of gedeeltes van boerderijen leeg te staan. Vaak op de meest mooie plekken! Samen met een aantal boeren heeft Harald Droste het boerderijlodge concept opgezet: kleinschalige luxe architectonische vakantieverblijven op bestaande boerenerven in vrijkomende schuren of gedeeltes van boerderijen. De boerderijlodges zijn geschikt voor met z’n tweeën of met het gezin. Op elke boerderij bevinden zich meerdere lodges. Erve ‘t Vrielinck is onze eerste locatie boerderijlodges. Hier zijn in een oude veestal 4 identieke lodges naast elkaar gemaakt. Ze hebben allemaal vrij uitzicht op de Hezingeres! ‘t Vrielinck ligt tegen natuurgebied Het Springendal aan tussen Vasse en Ootmarsum.

De getoonde huurprijs is voor 2 nachten in het laagseizoen en is inclusief bed- en badlinnen, opgemaakte bedden, 40 cups Nespresso, flesje wijn én eindschoonmaak.

Boek dit vakantiehuis >>

Locatie

Contact Droste’s boerderijlodge Erve ‘t Vrielink, Hezingen

  • Kantoor : (0546) 621 264
  • Fax : (0546) 622 828

Droste’s Boerderijlodge Erve ‘t Vrielink is de perfecte plek om tot rust te komen. Midden in de natuur, in de oude varkensstal zijn 4 identieke lodges gemaakt. Aan de voorzijde heeft elke lodge een kleine veranda die uitkijkt over de glooiende es. Elke lodge heeft een entresol met daarop het…
Lees verder

Meer informatie?

Loading...