De Scheper, Winterswijk

  • Vakantiehuis de Scheper Winterswijk
  • Vakantiehuis de Scheper Winterswijk
  • Vakantiehuis de Scheper Winterswijk
  • Vakantiehuis de Scheper Winterswijk
  • Vakantiehuis de Scheper Winterswijk
  • Vakantiehuis de Scheper Winterswijk
  • Vakantiehuis de Scheper Winterswijk

De Scheper, Winterswijk

Landelijk gelegen v.a. € 250 | weekend 
4 Personen2 Slaapkamers1 Badkamer
Boek dit vakantiehuis >>

Vakantiehuis De Scheper is een prachtig landelijk gelegen 4-persoons huis in het coulissenlandschap van Winterswijk. U bevind zich hier in een stukje natuurschoon waaraan het etiket Poort van het Nationaal landschap is geplaatst. Er zijn volop mogelijkheden om er te wandelen maar ook om te fietsen in zowel Nederland als Duitsland. Er zijn diverse route’s waaronder ook de knooppunten route.

Vakantiehuis De Scheper is een vrijstaande woning 50 meter achter onze eigen woning. Het is omgeven door een groot grasveld dat aan 2 zijden in bos overloopt. Een hoge laurierhaag zorgt voor de scheiding tussen de beide woningen. U hebt hier volledige privacy, rust en ruimte. Het is een ruime en luxe woning voor 4 personen met meubelen van Riviera Maison en een compleet ingerichte keuken met magnetron, oven en vaatwasser.

De woning heeft een grote woonkamer met een open keuken met daarin alle gemakken van oven, magnetron vaatwasser, inductie koken. De kamer heeft een zithoek met een houtkachel voor de gezelligheid, en de vele ramen bieden de gelegenheid om alles van buiten te kunnen zien. De verwarming is via aard-warmte en een houtkachel zorgt voor de sfeer. Hal met open trap en wc en bijkeuken vindt u ook op de benedenverdieping.

Boven bevinden zich 2 ruime slaapkamers waarvan 1 met een lits-jumeaux en 1 met 2 1-persoons bedden. Hier is ook de badkamer met een regendouche en een badmeubel. Via de openslaande deuren loopt u zo het terras op, maar wanneer u heerlijk relaxen wilt in het gras is dit geen enkel probleem. De konijnen, fazanten en eekhoorns kunt u er ook aanschouwen.

De afstand tot Winterswijk is 6 km. En naar Oeding (Duitsland) is 2 km. Winterswijk kent een gezellig centrum met diverse terrasjes en restaurants. Het winkel aanbod is divers. Warenmarkt is op woensdagochtend en de zaterdag de hele dag. In Oeding zijn meerdere supermarkten en bakkerijen. Deze zijn ook op zondagochtend geopend voor o.a. verse broodjes. Restaurants zijn er ook . De ijssalon heeft een erg groot assortiment. Meerdere fiets- en wandelroutes doorkruisen Kotten. De Borkensbaan is een natuurgebied waar gewandeld kan worden, evenals verderop de Bekkendelle.

Aankomst: 15.00 uur
Vertrek: 10.00 uur

Boek dit vakantiehuis >>

Locatie

Contact De Scheper, Winterswijk

  • Mobiel : 06 51 42 56 53

Vakantiehuis De Scheper is een prachtig landelijk gelegen 4-persoons huis in het coulissenlandschap van Winterswijk. U bevind zich hier in een stukje natuurschoon waaraan het etiket Poort van het Nationaal landschap is geplaatst. Er zijn volop mogelijkheden om er te wandelen maar ook om te fietsen in zowel Nederland als…
Lees verder