Over de Rijp, Westbeemster

  • Over de Rijp Westbeemster
  • Over de Rijp Westbeemster
  • Over de Rijp Westbeemster
  • Over de Rijp Westbeemster
  • Over de Rijp Westbeemster
  • Over de Rijp Westbeemster
  • Over de Rijp Westbeemster
  • Over de Rijp Westbeemster

Over de Rijp, Westbeemster

Landelijk gelegen v.a. € 275 | weekend 
6 Personen2 Slaapkamers1 Badkamer
Boek dit vakantiehuis >>

Vakantiehuis Over de Rijp is een voormalige paardenstal. Vroeger is het wellicht ooit een koetshuis geweest. Tegenwoordig is het een sfeervol vakantiehuis voor 2 tot 6 personen. Door de gezellige, vriendelijke inrichting voelt het direct als een thuis. Het huisje staat vrij achter de boerderij. U hebt uw eigen oprit, terras en tuin.

Benedenverdieping
De benedenverdieping is pas gerenoveerd en het is prachtig geworden! De keuken is helemaal te gek en is van alle gemakken voorzien, onder andere een ingebouwde koelkast en vaatwasser. De woonkamer heeft een gezellige eethoek  en een comfortabele zithoek. Voldoende ruimte om elkaar op een regenachtige dag niet in de haren te vliegen! Naast de zithoek is de bedstee : een lekker liefdesnestje waar je met zijn tweeën toch languit in past! Beneden is ook de nieuwe badkamer met douche, toilet en wastafel. Zo gaaf, past zonder overdrijven zo in een woonmagazine.

Bovenverdieping
De bovenverdieping is een hemelse kamer met fantastisch uitzicht over de weilanden en bollenvelden. Er staat een groot lits-jumeaux voor twee personen en een eenpersoonsbed. Op de bovenverdieping past met gemak een extra matras voor een zesde persoon. Het is echter ook mogelijk om gebruik te maken van het tuinhuisje. Dat is een knusse hut met een stapelbed.
Er is een wasmachine, tv, radio/cdspeler en gratis internetaansluiting.

Boerderij in actie
De werkzaamheden op de boerderij gaan gewoon door tijdens uw vakantie. Afhankelijk van de periode waarin u de boerderij bezoekt, kunt u getuige zijn van de geboorte van de lammetjes of kalveren, het schapenscheren, maaien en grassen, koeien verweiden, noem maar op.

Getoonde huurprijs is voor een weekend en is inclusief bed- en bedlinnen.
Aankomst: 14.00 uur
Vertrek: 11.00 uur

 

Boek dit vakantiehuis >>

Locatie

Contact Over de Rijp, Westbeemster

  • Mobiel : +31 (0)6 12 84 01 42

Vakantiehuis Over de Rijp is een voormalige paardenstal. Vroeger is het wellicht ooit een koetshuis geweest. Tegenwoordig is het een sfeervol vakantiehuis voor 2 tot 6 personen. Door de gezellige, vriendelijke inrichting voelt het direct als een thuis. Het huisje staat vrij achter de boerderij. U hebt uw eigen oprit,…
Lees verder

Meer informatie?

Loading...