De Hoevens, Alphen (Noord-Brabant)

  • De Hoevens Alphen
  • De Hoevens Alphen
  • De Hoevens Alphen
  • De Hoevens Alphen
  • De Hoevens Alphen
  • De Hoevens Alphen

De Hoevens, Alphen (Noord-Brabant)

Landelijk gelegen v.a. € 1.759 | weekend 
20 Personen8 Slaapkamers4 Badkamers
Boek dit vakantiehuis >>

Te midden van de rust en ruimte van het landgoed geniet u met familie en vrienden van een heerlijke vakantie op Landgoed De Hoevens, in een luxe en authentieke accommodatie.

In de monumentale Vlaamse Schuur zijn 2 vakantiehuizen ondergebracht: ‘Tongerlo’ en ‘Echternach’, die zowel los als geschakeld te gebruiken zijn. Ze bieden ieder 200m2 aan ruimte voor gezelschappen tot 10 personen. Lekker weg met familie of vrienden? Onder het dak van onze monumentale Vlaamse schuur vindt u een stijlvolle accommodatie midden in de natuur. Geniet van de rust en authenticiteit in een groene omgeving… én van elkaar.

De 2 vakantiehuizen, Tongerlo en Echternach, bieden met 4 slaapkamers plaats voor max. 10 personen. Een deel van de wand tussen de vakantiehuizen kan open. Hierdoor ontstaat een accommodatie met 8 slaapkamers, geschikt voor groepen tot 20 personen.

Landgoed De Hoevens en de omgeving bieden volop mogelijkheden voor wandelingen en daguitstapjes. De slaapkamer en het sanitair op de begane grond is geschikt voor minder-valide personen (ITS norm). Kinderen kunnen zich heerlijk uitleven dankzij de speelvoorzieningen op het nabijgelegen natuurkampeerterrein op het landgoed en de zwemvijver.

De getoonde huurprijs is voor een lang weekend, voor beide vakantiehuizen (20 pers) en is inclusief eindschoonmaak, bed-, bad en keukenlinnen.
Aankomst: 16.00 uur
Vertrek: 10.00 uur

Boek dit vakantiehuis >>

Locatie

Contact De Hoevens, Alphen (Noord-Brabant)

  • Mobiel : 06 271 000 48

Te midden van de rust en ruimte van het landgoed geniet u met familie en vrienden van een heerlijke vakantie op Landgoed De Hoevens, in een luxe en authentieke accommodatie. In de monumentale Vlaamse Schuur zijn 2 vakantiehuizen ondergebracht: ‘Tongerlo’ en ‘Echternach’, die zowel los als geschakeld te gebruiken zijn.…
Lees verder

Meer informatie?

Loading...