De Dwergstern, Schiermonnikoog

  • Vakatiehuis De Dwergstern Schiermonnikoog
  • Vakatiehuis De Dwergstern Schiermonnikoog
  • Vakatiehuis De Dwergstern Schiermonnikoog
  • Vakatiehuis De Dwergstern Schiermonnikoog
  • Vakatiehuis De Dwergstern Schiermonnikoog
  • Vakatiehuis De Dwergstern Schiermonnikoog
  • Vakatiehuis De Dwergstern Schiermonnikoog

De Dwergstern, Schiermonnikoog

Bosrijke omgeving v.a. € 400 | weekend 
6 Personen3 Slaapkamers1 Badkamer
Boek dit vakantiehuis >>

De Dwergstern is een vrijstaand en comfortabel vakantiehuis voor 6 personen aan de rand van Klein Zwitserland op Schiermonnikoog. Het ruime eigen terrein is afgegrensd met een haag waardoor u veel privacy zult ervaren. De besloten tuin heeft een speelveld en 5 terrassen, waarvan 3 overdekt.

U loopt in 15 minuten naar het dorp of naar het Westerstrand. Kernwoorden voor de Dwergstern: gezellig, licht en ruim, veel privacy, riant, modern, hip, goed ingericht en energieneutraal.De Dwergstern is ontworpen door Marc Koehler en Teus Louwerens en is geheel verbouwd in 2013.

Eten
Om bij de voordeur te komen neemt u een trapje met drie treden. U komt binnen en in de hal bevindt zich de garderobe in de kastenwand, de meterkast, de “waskast”; achter de deur vind u de wasmachine en droger en in de hal bevindt zich ook het tweede toilet. U loopt door naar de eetkamer,aan de ruime eettafel kun je zelfs met 10 personen zitten als je hem aan beide kanten uitklapt. De eetkamer is door een barretje afgegrensd van de keuken. Omdat we zelf van koken houden zult u een goed uitgeruste keukeninventaris aantreffen.

Wonen
U loopt door de eetkamer en neemt het trapje naar beneden naar de woonkamer. Hier kunt u vanaf de ruime zitbank de fazanten en de konijnen in de ogen kijken, de kamer is namelijk verlaagd. Dat lijkt donker maar we hebben op het zuiden een hele glaswand aangebracht waardoor u uitkijkt in de duinen.’s Avonds stookt u een vuurtje in de open haard of u kijkt uw favoriete tv-programma, terwijl de kinderen in bed liggen of in hun eigen relaxruimte hun eigen filmpje kijken, maar daarover later meer. Natuurlijk staat in de woonkamer beneden ook een muziekinstallatie.

Loungen
Wij vinden het prettig dat je kunt kiezen of je in gezelschap bent of dat je je even terugtrekt in een van de binnen- of buitenruimtes als je dat wenst. Zo kent de Dwergstern diverse loungeplekjes. Boven de woonkamer hebben we een loungevide gemaakt waar je heerlijk in het middagzonnetje kunt zitten met een kopje thee of een glaasje wijn.  Een ideale plek voor een zonsondergang, het spotten van vogels, of het bekijken van de sterrenhemel, in het dak zijn namelijk 6 ramen aangebracht, waarvan er 3 open kunnen.

Slapen
Vanuit de eetkamer en de keuken kunt u 2 slaapkamers bereiken. De slaapkamers liggen op het noorden, lekker koel in de zomer. Beide slaapkamers zijn uitgerust met een tweepersoonsbed. Een bed van 1.40 x 2.00m en een bed van 160 x 220, dit is een hoog bed, zodat de koffers eronder passen. In de ingebouwde kastenwand kunt u uw kleding kwijt en deze kamers hebben hun eigen wastafel. De 3e slaapkamer is tevens een relaxruimte met smart-tv en een blueray-speler.

De getoonde huurprijs is voor een weekend in het laagseizoen.
Eindschoonmaak: €70,-
Aankomst: 14.30 uur
Vertrek: 10.00 uur

Boek dit vakantiehuis >>

Locatie

Contact De Dwergstern, Schiermonnikoog

  • Kantoor : 050 409 5100

De Dwergstern is een vrijstaand en comfortabel vakantiehuis voor 6 personen aan de rand van Klein Zwitserland op Schiermonnikoog. Het ruime eigen terrein is afgegrensd met een haag waardoor u veel privacy zult ervaren. De besloten tuin heeft een speelveld en 5 terrassen, waarvan 3 overdekt. U loopt in 15…
Lees verder

Meer informatie?

Loading...