Binnenkort: Park Sanduyn | Schoorl

  • Park Sanduyn Schoorl Beachlodges vakantiehuizen van Dutchen 1
  • Park Sanduyn Schoorl Beachlodges vakantiehuizen van Dutchen 2
  • Park Sanduyn Schoorl Beachlodges vakantiehuizen van Dutchen
  • Park Sanduyn Schoorl Beachlodges vakantiehuizen van Dutchen 3
  • Park Sanduyn Schoorl Beachlodges vakantiehuizen van Dutchen 4

Binnenkort: Park Sanduyn | Schoorl

In de duinen in overleg 
4 Personen2 Slaapkamers2 Badkamers
Boek dit vakantiehuis >>

Deze Beachlodges zijn nog in ontwikkeling. Actuele info over de verhuur vind je HIER.

Op Park Sanduyn komen 43 prachtige beachlodges! Van de entree van het park tot aan de lakens op het bed; alles ademt strand, zee en duinen!

Vanaf het park loop je zó de Schoorlse duinen in, richting zee. Elke beachlodge heeft volop privacy en een afgeschermd terras.

Indeling
De living bestaat uit een ruimte met veel licht. Dat komt door de grote ramen aan de voorkant van de lodge. Het interieur is luxe, van onder meer Hay en Normann Copenhagen.

De open keuken heeft luxe inbouwapparatuur. Achterin op de begane grond is een 2-persoons slaapkamer. In de aangrenzende badkamer is een sauna, een grote wastafel en douche. Via de houten trap kom je op de eerste verdieping. Hier is de tweede 2-persoons slaapkamer. Op de overloop is een badkamer met toilet en luxe regendouche.

Buitenkeuken
Het terras is gelegen op het zuiden of zuidwesten. Het is een verlengstuk van de lodge. Door de glazen pui loopt binnen mooi over in buiten. Op het terras is een stookplaats (buitenopenhaard). Bij sommige lodges is een buitenkeuken, bij andere een Jacuzzi.

Omgeving
Het park ligt tussen duinen en cultuur. Op het nieuwe strand van Camperduin kun je kiten, suppen, blo-karten – en heerlijk relaxen. Wil je lekker uit eten of winkelen? Bezoek dan Schoorl of Bergen aan Zee.

Boek dit vakantiehuis >>

Kenmerken

Locatie