Bed and Breakfast Hof van Strijbeek (Noord-Brabant)

  • Bed and Breakfast Hof van Strijbeek Noord-Brabant 1
  • Bed and Breakfast Hof van Strijbeek Noord-Brabant 5
  • Bed and Breakfast Hof van Strijbeek Noord-Brabant 9
  • Bed and Breakfast Hof van Strijbeek Noord-Brabant 8
  • Bed and Breakfast Hof van Strijbeek Noord-Brabant 10
  • Bed and Breakfast Hof van Strijbeek Noord-Brabant 2
  • Bed and Breakfast Hof van Strijbeek Noord-Brabant 7
  • Bed and Breakfast Hof van Strijbeek Noord-Brabant 6
  • Bed and Breakfast Hof van Strijbeek Noord-Brabant 4
  • Bed and Breakfast Hof van Strijbeek Noord-Brabant 3

Bed and Breakfast Hof van Strijbeek (Noord-Brabant)

Landelijk gelegen v.a. € 360 | Weekend 
2 Personen1 Slaapkamer1 Badkamer
Boek dit vakantiehuis >>

Hof van Strijbeek: sfeer & karakter

Middenin in een landelijke en bosrijke omgeving is sinds september 2017 dit natuurhuisje gevestigd. Het natuurhuisje is een bijzondere plek om te logeren. Hof van Strijbeek is gesitueerd aan de rand van een prachtig natuurgebied rondom het Goudbergven. Voorzien van een ruime eigen tuin waardoor volledige privé gewaarborgd is. Door de sfeervolle inrichting met stijlvolle accessoires heeft dit huisje haar eigen luxe sfeer en karakter.

Indeling
Het sfeervolle huisje is luxe ingericht en van alle gemakken voorzien. Op de vide staat een 2-persoonsbed. Er is plek voor 3 tot 4 personen. Bij 3 of 4 personen kun je gebruik maken van de comfortabele ruime slaapbank. Het huisje is niet geschikt voor kinderen. In de tuin is het heerlijk rustig genieten van het uitzicht of de zon.

Natuur en omgeving
De Strijbeekse Heide is een uitzonderlijk mooi en rustig natuurgebied ten zuiden van Breda, op de grens met België. Het bestaat uit bossen, heide en vennen en wordt omringd door akkers, weilanden en andere natuurgebieden zoals de Markvallei. In de regio kun je eindeloos wandelen en fietsen. Op en langs de Strijbeekse Heide zijn diverse wandelroutes uitgezet waaronder het Grenslandpad en de Smokkelaarsroute, deze vinden de verhuurders persoonlijk hiervan de mooiste.

Breda
Op 15 minuten rijden ligt Breda. Uitgeroepen tot Beste Binnenstad van Nederland 2017-2019! Breda is een sprankelende, gezellige Brabantse stad met een sfeervol, historisch stadshart. Het rijke verleden (Breda is Nassaustad bij uitstek!) en het bruisende heden gaan er naadloos in elkaar over. De stad is op Zoover uitgeroepen tot tweede beste stad voor een Nederlandse stedentrip en staat steevast in de top vijf van meest gastvrije steden van Nederland! Kom trendy winkelen, bewonder de prachtige monumenten en proef de Brabantse gastvrijheid bij de vele tientallen cafés, restaurants en terrassen.

De getoonde huurprijs is voor een weekend in het laagseizoen.
Eindschoonmaak: €50,-
Aankomst: 13.30 uur
Vertrek: 12.00 uur

Boek dit vakantiehuis >>

Locatie