Baai van Matanzas, Schiermonnikoog

  • Baai van Mantanzas Schiermonnikoog
  • View More: http://madeleinebolle.pass.us/baaivanmatanzas
  • Baai van Mantanzas Schiermonnikoog
  • Baai van Mantanzas Schiermonnikoog

Baai van Matanzas, Schiermonnikoog

In de duinen v.a. € 550 | midweek 
180m2 6 Personen3 Slaapkamers2 Badkamers

De luxe villa ‘Baai van Matanzas’ is gelegen aan de Badweg en op loopafstand van het dorp en het strand. Het huis is één van de elf huizen die in 2007 zijn geboudd onder projectnaam ‘Hotel de Ville Buiten’.

Vanaf de Badweg gezien ligt de villa aan het einde van het terrein, tegen het duin. Het huis heeft 180m2 aan woonoppervlak en is volledig nieuw ingericht.

Op de begane grond bevindt zich de ruime woonkamer en de open keuken. De keuken is volledig uitgerust met vaatwasser, oven, kookplaat en meer dan voldoende keukengerei. Naast een Trip trap stoel is er voor de hele kleintjes een aantal kinderkrukken voor aan de eettafel. Ook is er kinderspeelgoed en -video’s.

Boven zijn 3 royale slaapkamers en 2 badkamers. De ouderslaapkamer heeft toegang tot een ruim en zonnig balkon. Beneden loopt over de gehele lengte een veranda voorzien van meubilair.

De getoonde huurprijs is voor een midweek in het laagseizoen.
Eindschoonmaak: €75,-
Aankomst: 16.30 uur
Vertrek: 10.00 uur

Locatie

Contact Baai van Matanzas, Schiermonnikoog

  • Mobiel : 06-17748781

De luxe villa ‘Baai van Matanzas’ is gelegen aan de Badweg en op loopafstand van het dorp en het strand. Het huis is één van de elf huizen die in 2007 zijn geboudd onder projectnaam ‘Hotel de Ville Buiten’. Vanaf de Badweg gezien ligt de villa aan het einde van…
Lees verder

Meer informatie?

Loading...