Albatros, Offingawier (Friesland)

  • Albatros, sneekermeer
  • Albatros, sneekermeer
  • Albatros, sneekermeer
  • Albatros, sneekermeer
  • Albatros, sneekermeer
  • Albatros, sneekermeer

Albatros, Offingawier (Friesland)

Aan het water v.a. € 412 | weekend 
8 Personen4 Slaapkamers2 Badkamers

Villa Albatros is een luxe, vrijstaande villa, direct aan het Sneekermeer. Het is geschikt voor 8 personen. Uw boot kan direct voor de woning worden aangelegd. De villa ligt op villapark Sneekermeer. 

De vakantiewoning is gebouwd in 2010 en ligt aan open vaarwater. De woning heeft een eigen aanlegsteiger, een veranda, een serre met uitzicht over het water. De vaargeul naar de woning en het water rondom de woning heeft een diepgang van 1,50 meter. De villa ligt op 5 km van het gezellige watersportstadje Sneek met sfeervolle restaurants, cafés en terrasjes.

Indeling
De woning heeft vier slaapkamers. Drie boven en een beneden. Er zijn twee badkamers. Een boven en een beneden. De woning is ook zeer geschikt voor senioren. In de ruime woonkamer bevindt zich een TV, DVD-speler, CD-speler en radio. De luxe keuken heeft een kookeiland en koelkast met 3 diepvriesladen, een vaatwasser, twee ovens en een magnetron. Luxe tuinmeubilair is aanwezig voor 8 personen. Het ruime terras aan het water heeft de hele middag zon (zuidwesten).

Sneekermeer
Als huurder van de woning kunt u desgewenst ook gebruik maken van de voorzieningen van het naastgelegen vakantiepark ‘de Potten’. Hier bevindt zich ook zeilschool ‘de Potten’. Deze bevindt zich op loopafstand van de woning. Verder bevindt zich op loopafstand van de woning een restaurant met terras aan het water. Vlakbij de villa is een recreatieplas met strand. Een zeilboot of sloep is op loopafstand van de woning te huur. De boot kan direct voor de woning worden aangelegd. Het Sneekermeer biedt volop gelegenheid om te surfen, waterskiën, kanoën, zwemmen en te vissen.

Locatie

Contact Albatros, Offingawier (Friesland)

  • Kantoor : 0317 42 18 70
  • Mobiel : 06 53 92 85 45

Villa Albatros is een luxe, vrijstaande villa, direct aan het Sneekermeer. Het is geschikt voor 8 personen. Uw boot kan direct voor de woning worden aangelegd. De villa ligt op villapark Sneekermeer.  De vakantiewoning is gebouwd in 2010 en ligt aan open vaarwater. De woning heeft een eigen aanlegsteiger, een veranda,…
Lees verder

Meer informatie?

Loading...