Vakantietips

Zo wordt je vakantie nóg beter

Yoga op het strand van Bloemendaal

Yoga op het strand van Bloemendaal

Vakantie betekent heerlijk ontspannen. En ook op vakantie wil je vaak je favoriete bezigheden blijven doen. Zoals yoga. Wist je dat er tijdens de zomer door heel Nederland yogalessen in de buitenlucht worden gegeven?

Het beoefenen van yoga in de buitenlucht geeft een extra dimensie aan de beleving van de yogales. Je hoort de vogels, je staat met je voeten echt op de aarde en je voelt de wind in je gezicht. Voor de yogaliefhebber is buiten yoga een welkome afwisseling op de yogaschool, een leuke manier om losse lessen uit te proberen van verschillende docenten en nieuwe mensen te ontmoeten.

Doe jij aan yoga, maar niet in de zomervakantie? Dan hebben we een tip voor je; check Buiten-Yoga.nl. Hier vind je meer dan 1800 lessen op ruim 150 verschillende locaties door heel Nederland. Op het strand, in het park, op het water of op andere bijzondere locaties. Bij jou in de buurt of dus op je vakantiebestemming. Zoek eenvoudig lessen bij jou in de buurt, of ga deze zomer op avontuur met je yogamat en ontdek bijzondere locaties in de rest van het land.

Bloemendaal aan Zee bijvoorbeeld telt deze zomer maar liefst 3 outdoor yoga locaties. Bekijk hier het volledige overzicht

Yoga-2