Vakantietips

Zo wordt je vakantie nóg beter

Op vakantie als mindervalide

Op vakantie als mindervalide

Wat kan het lastig zijn om als mindervalide een geschikt vakantiehuis te vinden. In ons assortiment hebben we toch een aantal hele mooie vakantiehuizen die goed toegankelijk zijn wanneer je minder valide bent. Zo is een weekendje weg of vakantie in een heerlijke omgeving ook mogelijk.

In Drenthe ligt de Marinushoeve; een geweldig mooie groepsaccommodatie. Het is geheel rolstoelvriendelijk, er zijn ruime (bad-)kamers, eventueel tilliften en alles voldoet aan de eisen van de NBAV. Perfect geschikt voor een familieweekend.

In Enter ligt Familiehuis Regge, een boerderij voor 7 tot 10 personen. Er is een slaapkamer voor mindervaliden met een eigen badkamer. Landgoed het Rheins wordt beoordeeld met een 9,5!

De 4 Jaargetijden is een gastvrij verblijf bij de boer. Het ligt in Kamerik (Utrecht). Er is ruimte voor 1 tot maximaal 20 personen en er is één aangepaste slaapkamer voor mindervaliden (met  hoog-laag-bed). Het ligt in midden Nederland, dus een perfecte uitvalsbasis voor uitjes in de buurt.

Kijk gerust eens rond op de site. U kunt filteren op ‘Toegankelijk voor mindervaliden’ zodat u alleen de huizen ziet die werkelijk geschikt zijn.