Vakantievilla De Heuvelrug, Nijverdal

  • vakantievilla de heuvelrug Nijverdal

Vakantievilla De Heuvelrug, Nijverdal

Bosrijke omgeving v.a. € 415 | weekend 
8 Personen3 Slaapkamers2 Badkamers
Meer informatie over dit vakantiehuis
Vakantievilla De Heuvelrug is een luxe vakantiehuis voor acht personen. Iedereen is erg enthousiast over het huis. Je zit aan de rand van het bos en in de omgeving is van alles te doen voor jong en oud. Ook mensen met paarden kunnen hier logeren, want er is een stal en een weiland.
In onze villa kunt u met 8 personen heerlijk genieten van een vakantie aan de rand van het bos. Indien u het perceel afloopt, zit u al in het bos waar u heerlijk kunt wandelen, fietsen of mountainbiken. In de omgeving zijn veel leuke dingen te doen voor jong en oud!  Ook is het huis geschikt voor paardenliefhebbers. We hebben een stal voor twee paarden en een weiland! Het huis heeft een landelijke uitstraling en een mooi uitzicht over de weilanden en Nijverdal.
Indeling:
  • begane grond; bijkeuken met wasmachine en droger, keuken met vaatwasser en oven, woonkamer met serre, hal met toilet, 1 x 2-persoons slaapkamer met badkamer
  • verdieping; 1 x 2-persoons slaapkamer met dakterras, badkamer, 1 x 4-persoons (kinder)kamer met leuke bedstedes.
  • buiten; 1 dichte garage met carport, groot grasveld, terras en een paardenstal
Heeft u een eigen paard en wilt u toch lekker op vakantie? Neem dan gerust uw paard mee.Er staat een nieuwe stal bij het huis welke geschikt is voor twee paarden of pony’s. Bovendien is er een weiland, welke  grenst aan het perceel van de woning, waar het paard kan staan.
De getoonde huurprijs is voor een weekend in het laagseizoen.
Eindschoonmaak: €75,-
Aankomst: 15.00 uur
Vertrek: 10.00 uur

Meer informatie over deze locatie

Locatie

Contact Vakantievilla De Heuvelrug, Nijverdal

  • Kantoor : 0548-621173
  • Mobiel : 06-27404744


Lees verder

Meer informatie?

Loading...