Residentie Gaasterland, Oudemirdum (Friesland)

  • Residentie Gaasterland
  • Residentie Gaasterland
  • Residentie Gaasterland
  • Residentie Gaasterland
  • Residentie Gaasterland
  • Residentie Gaasterland
  • Residentie Gaasterland
  • Residentie Gaasterland

Residentie Gaasterland, Oudemirdum (Friesland)

Landelijk gelegen v.a. € 1.150 | weekend 
14 Personen5 Slaapkamers3 Badkamers
Meer informatie over dit vakantiehuis

De Residentie is een vijfsterren vakantiewoning. De exclusieve villa is onder architectuur gebouwd, in een moderne stijl. Ook de inrichting kenmerkt zich door design elementen en luxe voorzieningen. 

Altijd iets te doen
Residentie Gaasterland is een echte all weather locatie. Bij mooi weer kunt u zwemmen in de zwemvijver en badderen in de hottub, maar ook bij slecht weer hoeft u zich niet te vervelen. De Residentie beschikt over een recreatieruimte van ruim 100 m2 met onder andere een kleine infrarood sauna, een tafeltennistafel, fitnessapparatuur, een dartbord, een drumstel en een snookertafel. U bepaalt zelf hoeveel luxe u wenst. Gezellig samen koken of alles laten verzorgen. U zegt het maar.

Ruimte voor iedereen
Residentie Gaasterland is zeer geschikt voor mensen die een weekendje of weekje samen door willen brengen of bijvoorbeeld voor de meerdaagse viering van een jubileum samen met kinderen en kleinkinderen. Dit verblijf is te zien als een kleine groepsaccommodatie of een grote vakantiewoning. Dit vakantiehuis is met 300 m2 aan woonoppervlak zo ruim dat iedereen zijn eigen gang kan gaan. Verder zijn de voorzieningen heel divers zodat iedereen zich op z’n eigen manier kan vermaken.

Heerlijke bedden
Deze vakantievilla beschikt over vijf slaapkamers met minimaal twee boxspringbedden die u aan elkaar kunt schuiven. Elke kamer heeft zijn eigen sfeer. Naast de 10 boxspringbedden is er een éénpersoonshemelbed aanwezig, waarin een volwassen persoon kan slapen, maar die qua sfeer meer past bij een jeugdig persoon.Er zijn drie badkamers met in totaal drie douches, een bad en vier wastafels.

Kindvriendelijk
Residentie Gaasterland is kindvriendelijk. Er is een klimtoestel aanwezig met een glijbaan en schommels en een trampoline. Twee kamers hebben een extra kinderhoek. Eén met een klein kinderbed en één met een éénpersoons hemelbed. Er is op vier van de vijf slaapkamers tevens genoeg ruimte om een campingbedje bij te plaatsen. Er zijn vier kinderstoelen beschikbaar. Let wel; de zwemvijver in de tuin zijn niet omheind.

De getoonde huurprijs is voor een weekend of een midweek.
Eindschoonmaak: €150,-
Aankomst: 17.00 uur
Vertrek: 10.00 uur

Meer informatie over deze locatie

Locatie

Contact Residentie Gaasterland, Oudemirdum (Friesland)

  • Mobiel : 06-10378319

De Residentie is een vijfsterren vakantiewoning. De exclusieve villa is onder architectuur gebouwd, in een moderne stijl. Ook de inrichting kenmerkt zich door design elementen en luxe voorzieningen.  Altijd iets te doen Residentie Gaasterland is een echte all weather locatie. Bij mooi weer kunt u zwemmen in de zwemvijver en badderen in de hottub,…
Lees verder

Meer informatie?

Loading...