Hoeve de witte Gans, St. Martens Voeren (België)

  • Droomsuite Witte Gans
  • Droomsuite Witte Gans
  • Droomsuite Witte Gans
  • Droomsuite Witte Gans
  • Droomsuite Witte Gans
  • Droomsuite Witte Gans
  • Droomsuite Witte Gans

Hoeve de witte Gans, St. Martens Voeren (België)

Landelijk gelegen v.a. € 70 | nacht 
2 Personen1 Slaapkamer1 Badkamer
Meer informatie over dit vakantiehuis

De sfeervolle ‘Droomsuite’ is onderdeel van Hoeve de Witte Gans en is gelegen in de voormalige vakwerkstal van onze hoeve met de 300 jaar oude gebinten volledig in het zicht. Een massief eikenvloer, een grote hartvormige inloopdouche en een bad op pootjes in de slaapkamer. Door de sfeervolle inrichting en veel oog voor detail, voel je je meteen thuis!

Het gastenverblijf is ingericht met oude gebruiksvoorwerpen en antiek van de boerderij aangevuld met hedendaagse comfort. De Droomsuite beschikt over een volledig uitgeruste keuken voorzien van vaatwasser, inductie kookplaat, koelkast, Nespresso, Senseo, waterkoker, eierkoker, servies, pannen, bestek, etc. Desgewenst nog een melkopschuimer voor een heerlijk kopje cappuccino en ook het kruidentuintje ontbreekt niet.

In de riante slaapkamer (7,2m x 5,6m en ruim 4m hoog) met massief eiken vloer is en-suite een bad op pootjes gesitueerd, comfortabele stoelen bij de grote uitzetvensters en een romantisch bed met een matras van hoge kwaliteit; een ontspannen nacht en heerlijk uitgerust weer opstaan. De Droomsuite heeft een romantische uitstraling en een heel speciale badkamer. In tegenstelling tot de witte kleuren van de slaapkamer, is de grote inloopdouche (in de vorm van een hart) in rode tinten. Wie goed kijkt ziet in de rode marmeren douchevloer vele kleine natuurstenen hartjes… Een draai aan de nostalgische doucheknop en een grote regendouche uit de oude houten balk zorgt voor een heerlijk ‘plensbuitje’.

Bij gebruik van de Droomsuite kunnen jullie ook gebruik maken van alle algemene faciliteiten, zoals fietsen, internet en terrasjes. En ook de sauna en hottub zijn desgewenst (privaat met z’n tweetjes) te gebruiken.

Bij de ingang van de Droomsuite is een groot overdekt terras, ideaal om buiten te ontbijten, een boek lezen of ‘s avonds nog een borreltje te genieten voor het slapen gaan.

Getoonde huurprijs is per nacht o.b.v. 2 personen.
Aankomst: 16.00 uur
Vertrek: 11.00 uur

Meer informatie over deze locatie

Locatie

Contact Hoeve de witte Gans, St. Martens Voeren (België)

  • Kantoor : +31 (0)6 4 3 95 93 60

De sfeervolle ‘Droomsuite’ is onderdeel van Hoeve de Witte Gans en is gelegen in de voormalige vakwerkstal van onze hoeve met de 300 jaar oude gebinten volledig in het zicht. Een massief eikenvloer, een grote hartvormige inloopdouche en een bad op pootjes in de slaapkamer. Door de sfeervolle inrichting en…
Lees verder

Meer informatie?

Loading...