Femke, Terschelling

  • Vakantiehuis Femke Terschelling
  • Vakantiehuis Femke Terschelling
  • Vakantiehuis Femke Terschelling
  • Vakantiehuis Femke Terschelling
  • Vakantiehuis Femke Terschelling
  • Vakantiehuis Femke Terschelling

Femke, Terschelling

In dorp/stad v.a. € 425 | weekend 
6 Personen3 Slaapkamers2 Badkamers
Boek dit vakantiehuis >>

Het vakantiehuis “Femke” is een echt familie huis gelegen in het dorp Baaiduinen op Terschelling. Ons vakantiehuis “Femke”ligt op nog geen kilometer van het dorp Midsland, na West-Terschelling het grootste dorp op het eiland. Midsland heeft alle voorzieningen leuke winkels restaurants, snackbar, eetcafé ’s, discotheek, kleine cafeetjes en een supermarkt. Er is in Baaiduinen een fietsenverhuur, een café met terras. De bus stopt bijna voor de deur van “Femke”.

Baaiduinen ligt ongeveer 3000 meter van het Noordzee strand en een paar honderd meter van de Waddenzee. Binnen nog geen 1500 meter is er een duinmeertje waar men heerlijk kan zwemmen. West Terschelling heeft een overdekt zwembad. West Terschelling ligt 4 km van Baaiduinen. Ook is er voldoende watersport op West Terschelling aanwezig. Bent u een hengelsport beoefenaar, dat kan op het Noordzeestrand.

In het laagseizoen en winter is het ook goed toeven in “FEMKE” het is een gezellig familie huis met een tuin, terras met barbecue en een vuurkorf binnen is er een houtkachel en hout kunt U zo van de stapel pakken.

Beneden:
Woonkamer met separate keuken.
Hal met toilet.
1 slaapkamer met twee éénpersoonsbedden.
Badkamer met jacuzzi, douche. Toilet.

Boven:
2 slaapkamers, beide met twee éénpersoonsbedden.
Badkamer met douche en toilet.

De getoonde huurprijs is voor een weekend of midweek in het laagseizoen.
Eindschoonmaak: €50.-
Aankomst: 14.00 uur
Vertrek: 10.00 uur

Boek dit vakantiehuis >>

Locatie

Contact Femke, Terschelling

  • Mobiel : 06 13 58 91 47

Het vakantiehuis “Femke” is een echt familie huis gelegen in het dorp Baaiduinen op Terschelling. Ons vakantiehuis “Femke”ligt op nog geen kilometer van het dorp Midsland, na West-Terschelling het grootste dorp op het eiland. Midsland heeft alle voorzieningen leuke winkels restaurants, snackbar, eetcafé ’s, discotheek, kleine cafeetjes en een supermarkt. Er…
Lees verder

Meer informatie?

Loading...