Chez sur mer, Kattendijke (Zeeland)

  • vakantiehuis Chez sur mer
  • vakantiehuis Chez sur mer
  • vakantiehuis Chez sur mer
  • vakantiehuis Chez sur mer
  • vakantiehuis Chez sur mer
  • vakantiehuis Chez sur mer
  • vakantiehuis Chez sur mer

Chez sur mer, Kattendijke (Zeeland)

Op een park v.a. € 265 | weekend 
4 Personen2 Slaapkamers1 Badkamer
Boek dit vakantiehuis >>

Aan de Oosterschelde, direct achter de dijk, ligt het park Beau sur Mer. Het sfeervolle vakantiehuis Chez sur Mer staat er inmiddels sinds eind 2011 en ligt aan de rand van het park. De bijzondere ligging van Beau sur Mer zorgt ervoor dat liefhebbers van kust en natuur zich al snel thuis voelen.

Je kijkt vanuit het huisje uit over de landerijen tot aan Goes en ook biedt het tegelijk veel privacy. Het is een vier persoonshuisje met op de begane grond een ruime woonkamer, aan twee zijden openslaande deuren naar het terras, een volledig ingerichte keuken met alle comfort, een slaapkamer met twee eenpersoons boxspring bedden, een badkamer met toilet, inloopdouche en wastafel, een inpandige berging met wasmachine en ruimte voor twee fietsen. Op de bovenverdieping bevindt zich een open slaapkamer met een tweepersoons boxspring bed. Het uitzicht vanuit deze slaapkamer op de landerijen is geweldig.

U kunt vrij gebruik maken van draadloos internet. Aan twee zijden van het huisje is een ruim terras aangelegd met een grote buiten tafel en comfortabele stoelen. Verder is er bij het huisje een parkeerplaats aanwezig. Het huisje is rookvrij en huisdieren zijn niet toegestaan.

Aan de Oosterschelde, direct achter de dijk, ligt het park Beau sur Mer. Een park met recreatiewoningen met elk met eigen terras en tuin. De meeste woningen zijn van eigenaren voor eigen gebruik. Er is rust, overzicht en ruimte op het park met in het centrum de trendy ontmoetingsruimte, “La Terasse”. Beau sur Mer is ideaal gelegen als u rust zoekt maar ook als u actief wilt zijn kunt u in de omgeving uw hart ophalen. Er is een golfbaan, slechts 1500 meter van het park en er is ook een duikerstrap direct bij de dijk. Ook vind je daar een klein strandje.

De getoonde huurprijs is voor een weekend in het laagseizoen.
Eindschoonmaak: inbegrepen

Boek dit vakantiehuis >>

Locatie

Contact Chez sur mer, Kattendijke (Zeeland)

  • Mobiel : 06-17557277

Aan de Oosterschelde, direct achter de dijk, ligt het park Beau sur Mer. Het sfeervolle vakantiehuis Chez sur Mer staat er inmiddels sinds eind 2011 en ligt aan de rand van het park. De bijzondere ligging van Beau sur Mer zorgt ervoor dat liefhebbers van kust en natuur zich al…
Lees verder

Meer informatie?

Loading...