Boshuis Drenthe, Hoogersmilde (Drenthe)

 • Boshuis Drenthe Hoogersmilde
 • Boshuis Drenthe Hoogersmilde
 • Boshuis Drenthe Hoogersmilde
 • Boshuis Drenthe Hoogersmilde
 • Boshuis Drenthe Hoogersmilde
 • Boshuis Drenthe Hoogersmilde
 • Boshuis Drenthe Hoogersmilde
 • Boshuis Drenthe Hoogersmilde
 • Boshuis Drenthe Hoogersmilde
 • Boshuis Drenthe Hoogersmilde

Boshuis Drenthe, Hoogersmilde (Drenthe)

Op een park v.a. € 290 | weekend 
8 Personen3 Slaapkamers2 Badkamers
Meer informatie over dit vakantiehuis

Midden in het op een na grootste Nationaal Park van Nederland, het Drents-Friese Wold, ligt luxe vakantiewoning Boshuis Drenthe. Deze zeer luxe vakantiewoning in Drenthe is ingericht in de sfeer van een jachthuis en is geschikt voor 6-8 personen. Met drie grote slaapkamers (totaal 8 slaapplaatsen) en twee badkamers ideaal voor een groter gezin, familie of  twee bevriende gezinnen. Of voor een kleine groepje vrienden die samen van een zeer luxe vakantiewoning in Drenthe willen genieten.

Natuur
Onze luxe vakantiewoning Boshuis Drenthe is te huur voor een lang weekend, een midweek, een week of langer. U heeft dan de beschikking over een uniek vakantiewoning vol luxe, wellness en sfeer. De prachtige vakantiewoning is gebouwd van boomstammen en omgeven door een grote tuin van bijna 1000m2 die overloopt in de omringende natuur. U geniet in en om  de woning van de rust van de natuur. En in de directe omgeving treft u alle activiteiten aan die u maar kunt bedenken. Een fantastische plek voor een heerlijke vakantie!

Loungen
In de woonkamer treft u drie heerlijke luxe stoelen aan en een drie-persoons bank. Ook zijn er gezellige rieten stoelen, voetenbankjes, een mooie salontafel en kleden en kussens om lekkere te lounchen bij de knapperende openhaard. De grote lamp van hertengeweien maakt het helemaal af. Wat zal u hier heerlijke avonden hebben met elkaar! Er is een luxe keuken met hoogwaardige apparatuur waaronder een grote koelkast, een combi-magnetron, een vaatwasser en een inductie kookplaat. In de bijkeuken tevens een wasmachine en wasdroger.

Sauna
Het volhouten loghome heeft boven twee grote kamers met ieder drie bedden. Boven is ook een (tweede) badkamer met douche, toilet en wastafel. Heel handig. Beneden bevindt zich nog een zeer ruime master bedroom (voor 2 personen). Ook is beneden de grote badkamer met ligbad, douche en twee wastafels. Het toilet beneden is apart. U heeft de beschikking over maar liefst twee prachtige badkamers (waarvan een met groot ligbad) en een heerlijke sauna.

Hoogersmilde
Boshuis Drenthe is gelegen aan de rand van het kleinschalige vakantiepark Bungalowpark Hoogersmilde Met zo’n 30 vakantiewoningen richt Bungalowpark Hoogersmilde zich vooral op rustzoekers, gezinnen met (jongere) kinderen, wandelaars, fietsers en golfers. Het bungalowpark is gelegen tussen Hoogersmilde en Appelscha en grenst aan een prachtig bos midden in het op een-na-grootste Nationaal park van Nederland: het Drents-Friese Wold.

Eindschoonmaak: €75,-
Aankomst: 15.00 uur
Vertrek: 10.00 uur

 Verhuurperiode    Per week   Lang weekend of midweek 
 Krokusvakantie  € 590,00  Alleen verhuur per week
 Pasen  € 590,00  € 390,00 (vr – di)
 Korte midweek na Pasen    € 290,00 (di – vr)
 Hemelvaart  € 590,00  € 490,00 (wo – ma)
 Pinksteren  € 590,00  € 390,00 (vr – di)
 Korte midweek na Pinkster   € 290,00 (di – vr)
 Meivakantie  € 690,00  Alleen verhuur per week
 Zomervakantie  € 790,00  Alleen verhuur per week
 Herfstvakantie  € 590,00  € 390,00
 Kerstvakantie  € 690,00   Alleen verhuur per week
 Buiten de vakanties    € 490,00  € 290,00

 

Meer informatie over deze locatie

Locatie

Contact Boshuis Drenthe, Hoogersmilde (Drenthe)

 • Kantoor : 072-8503399


Lees verder

Meer informatie?

Loading...