Berger Cottage, Bergen

  • Vakantiehuis Berger Cottage Bergen
  • Vakantiehuis Berger Cottage Bergen
  • Vakantiehuis Berger Cottage Bergen
  • Vakantiehuis Berger Cottage Bergen
  • Vakantiehuis Berger Cottage Bergen

Berger Cottage, Bergen

In dorp/stad v.a. € 380 | weekend 
50 2 Personen1 Slaapkamer1 Badkamer
Meer informatie over dit vakantiehuis

Deze romantische vrijstaande cottage is idyllisch gelegen in de mooie parkachtige tuin van de eigenaar. Berger cottage bevindt zich in een van de mooiste lanen van Bergen, nabij het Bergerbos en op slechts enkele wandelminuten van het gezellige centrum van Bergen. Achter een prachtige haag van paarse rodondendrons heeft u uw eigen terras.

Het interieur van Berger cottage is zeer verzorgd en van hoogwaardige materialen voorzien. Alles is gelijkvloers. De woonkamer heeft bij de zithoek een flatscreen en voor de frissere avonden een sfeervolle (gas)haard. De open keuken is voorzien van alle luxe. Er is verder een ruime slaapkamer met openslaande tuindeuren. De aparte badkamer heeft een douche.

De eigenaar is zo vriendelijk om twee fietsen ter beschikking te stellen. Hiermee fietst u binnen een kwartier naar Bergen aan zee voor een heerlijke dag op het strand. Berger cottage is een heerlijke plek waar rust, romantiek en genieten de sleutelwoorden zijn.

De getoonde huurprijs is voor een weekend (vrij-ma) in het laagseizoen.
Eindschoonmaak:€50,-
Aankomst: 16.00 uur
Vertrek: 10.00 uur

Meer informatie over deze locatie

Locatie

Contact Berger Cottage, Bergen

  • Kantoor : +31 (0)88 1900 111

Deze romantische vrijstaande cottage is idyllisch gelegen in de mooie parkachtige tuin van de eigenaar. Berger cottage bevindt zich in een van de mooiste lanen van Bergen, nabij het Bergerbos en op slechts enkele wandelminuten van het gezellige centrum van Bergen. Achter een prachtige haag van paarse rodondendrons heeft u…
Lees verder