Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Over Vakantiehuizen met Stijl

Stijl & comfort
Een heerlijk weekendje weg, een midweek aan zee of een zomervakantie in de bossen; op Vakantiehuizen met Stijl vindt u alléén vakantiewoningen en B&B’s van hoge kwaliteit. Overnachten in stijl & comfort. Voor u betekent dat gemak; u vindt op één plek, de mooiste huizen. U heeft via Vakantiehuizen met Stijl rechtstreeks contact met de eigenaar. Een plezierig idee; u weet direct met wie u zaken doet.

Hoge eisen
Vakantiehuizen met Stijl plaatst alleen vakantiehuizen die aan de volgende eisen voldoen:
– De inrichting is van hoge kwaliteit en hedendaags.
– Het geheel heeft een frisse en verzorgde uitstraling.
– Het sanitair is van duurzame, moderne materialen gemaakt en up-to-date.
– In vakantiehuizen is de keuken degelijk en voorzien voor moderne apparatuur.

Ontstaan
Vakantiehuizen met Stijl is begonnen uit eigen behoefte. Bedenker Gert vertelt: “Op vakantie gaan is heerlijk, zeker in een fijn huis. Maar steeds wanneer ik een vakantiehuis of B&B zocht werd ik teleurgesteld door huizen en kamers die niet naar mijn gewenste stijl waren ingericht. De buitenkant leek vaak mooi maar zodra ik foto’s van het interieur zag, haakte ik direct af. En dat kwam heel vaak voor.

Dat moest anders kunnen, dacht ik. En zo ontstond Vakantiehuizen met Stijl. Elk huis op onze site is van hoge kwaliteit en heeft een verzorgde uitstraling. Dat maakt het zoeken én vergelijken van vakantiehuizen een stuk gemakkelijker. En dus leuker. De voorpret start dus nu bij mij al bij het openen van de site en ik hoop dat dat voor heel veel zoekers geldt.”

Gert van Munster

familie van Munster

Contactgegevens:

Vakantiehuizen met Stijl
Raaigras 10
8043 KP Zwolle

Neem contact met ons op

Loading...